BEDRIJFSPROFIEL

U bevindt zich hier::/BEDRIJFSPROFIEL
BEDRIJFSPROFIEL2017-06-20T14:38:48+00:00

Bouwcare Benelux is dé specialist op gebied van bouwen met EPS.

Bij Bouwcare vindt u alles onder één dak: vanaf het persoonlijke advies, de productiefabrieken, de eigen montage en een tot in de puntjes verzorgde oplevering. Tot slot koopt u bij ons tegen glasheldere voorwaarden.

Bouwcare is een bedrijf met een bijzonder klantgerichte benadering. Dankzij de jarenlange expertise kan Bouwcare vormgeven aan uw wensen en ideeën. Bouwcare opereert landelijk vanuit 3 verschillende vestigingen in Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dicht bij de klant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem.

Organisatie

Onze organisatie kenmerkt zich als open en flexibel. Na jarenlange ervaring heeft Bouwcare zich ontwikkeld tot een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf.

Bouwcare richt zich op nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfshallen, waterwoningen etc. middels EPS. Bouwcare bouwt duurzame, betaalbare woningen die snel en zelfvoorzienend kunnen worden opgeleverd. Dankzij het gebruik van EPS (Expanded Polystyreen) profiteert u van een groot aantal voordelen.

Financiering

De aanschaf van nieuwe vensters, verbouw of renovatie van uw woning kan gepaard gaan met een flinke besparing op uw energiekosten, maar zijn mogelijk voor u ook een grote uitgave. Bouwcare faciliteert derhalve een gespreide betaling van uw verbouwplannen in samenwerking met Ribank. Zie hieronder voor meer informatie omtrent dit onderwerp of neem even contact met ons op. Wij adviseren u graag.